VTM

An Lemmens haalt snoeihard uit naar criticasters: “Ik doe wat ik wil, wat jij daar ook van mag denken”

door: ASX
Afbeelding bron: Medialaan

Ze was een tijdje weg van het scherm, omdat ze moest bevallen, maar nu schittert An Lemmens als nooit tevoren in ‘The Voice’. Op haar Facebookpagina blikt de blonde presentatrice al even vooruit op de finale, maar krijgt daarbij heel wat kritiek over zich heen.

Vooral de kledijkeuze van An gaat flink over de tongen. “Ik hoop voor jou geen Mega Mindy-kleed”, reageert één van Ans volgers vrij fel. De leading lady van de VTM is duidelijk niet opgezet met de commentaar en geeft de dame in kwestie meteen lik op stuk.

“Ik trek aan wat ik wil, en als dat een megamindykleed is, dan zal dat zo zijn, wat jij daar ook van mag vinden”, reageert An kordaat. De presentatrice kan op heel wat bijval rekenen van andere volgers. Toch vraagt iemand anders zich af of Ans reactie niet te bot is: “Die mensen vragen toch niet om gebeten te worden?”

“Ik vraag ook niet om constante commentaar op hoe ik eruit zie, hoe ik me kleed, wat ik zeg, hoe ik het zeg, hoe mijn haar ligt…”, antwoordt An gevat. Met An wil je duidelijk geen ruzie, een gewaarschuwd man is er dus twee waard.