VTM

An Lemmens zet criticaster keihard op zijn plaats: “Daarover heb jij niets te beslissen”

door: ASX
Afbeelding bron: Medialaan

In maart vorig jaar beviel VTM-presentatrice An Lemmens van haar tweede kindje. Samen met haar partner Sam Ostyn mocht de blondine een zoontje verwelkomen, genaamd Roscoe. Op Instagram deelt An af en toe een foto van haar kinderen.

In alle vroegte en stevig ingeduffeld ging An deze morgen wandelen met haar zoontje Roscoe. Een foto daarvan stuurde ze via Instagram de wereld in. Zoals steeds maakt ze de gezichten van haar kinderen onherkenbaar door een emoji, meestal in de vorm van een appel, voor te plaatsen.

 

Iets wat één van Ans volgers duidelijk niet weet te appreciëren. “Zet geen foto van je kind op internet als je het gezicht toch niet laat zien”, klonk het brutaal in een privé-bericht aan de presentatrice van ‘The Voice’.

An besloot de man in kwestie van antwoord te dienen en deelde dat ook via Instagram Stories. “De laatste keer dat ik checkte, was dit mijn profiel, en post ik hier nog steeds wat ík wil. Daarover heb jij helaas niets te beslissen. En over mijn kinderen zeker niet”, klinkt het gevat.

An Lemmens Instagram Stories
Afbeelding bron: Instagram @anlemmensofficial