VTM

Lien en Melvin uit 'Huis gemaakt' reageren verontwaardigd op beslissing van jury: "Ongeloof, woede, verdriet, oneerlijkheid"

door: LHX
Melvin en Lien
Afbeelding bron: VTM

In 'Huis gemaakt' kregen Lien en Melvin een zware tegenslag te verwerken. Hoewel ze een afgewerkte kamer afleverden, moesten ze toch definitief naar huis.

De beslissing van de 'Huis gemaakt'-jury om voor een onfgewerkte kamer te kiezen, hakte er stevig in bij Lien en Melvin. Op Instagram laat Lien eens goed weten wat ze ervan denkt.

Het is al twee maanden geleden dat zij en Melvin het programma moesten verlaten, maar nog steeds krijgt ze het niet uit haar hoofd, schrijft ze. "Wij leverden een kamer af waarin ALLES af is. Alle verflagen, plinten, vloeren, maatkast, bureau, niches, verlichting, stroom, inrichting." En dat terwijl zij en Melvin absoluut geen ervaring hadden met verbouwingen.

Ze hadden daarom het gevoel dat de overwinning binnen handbereik lag. "Wij hadden vertrouwen in het spel, in de wedstrijd, in een eerlijke jury, in onze kamer. En die hebben ze ons ontnomen", klinkt het teleurgesteld. 

Haar conclusie is duidelijk: "Wij hadden in die finale moeten staan." Ze vindt het jammer dat voor zo'n grote prijs "zo'n oneerlijke beslissing" wordt genomen. "We hebben de afgelopen maanden van alles gevoeld: ongeloof, woede, verdriet, oneerlijkheid. Maar al die gevoelens doen er niet meer toe, want de strijd naar ons droomhuis stopt hier."