VTM

Lien uit 'Blind Getrouwd' doet pijnlijke bekentenis over haar huwelijk met Joren

door: STG
Blindgetrouwd_S7_AFL09_Lien_Joren.jpg
Afbeelding bron: VTM

De kogel is door de kerk. Afgelopen maandag kregen we te zien dat Joren Dumont en Lien Opdebeeck uit 'Blind Getrouwd' elk voor hun eigen weg hebben gekozen.

De uitkomst van het 'Blind Getrouwd' avontuur van Lien en Joren was voor veel kijkers geen verrassing. Enkele weken geleden leek het er al op dat er een einde aan zou komen. "Voor ons hoeft er niets meer", klonk het toen.

Vooral Lien kreeg de voorbije weken heel wat kritiek over zich heen. Kijkers reageren vol onbegrip en zijn van mening dat ze haar best niet heeft gedaan. In Het Laatste Nieuws legt Lien de pijnlijke waarheid bloot over haar huwelijk met Joren.

“Achteraf bekeken heb ik me waarschijnlijk inderdaad niet genoeg opengesteld, maar ik blokkeerde echt. Dat heb ik op mezelf uitgewerkt, maar ook op Joren", klinkt het. Al beseft ze wel hoe dat komt. Het experiment moest voor haar kost wat kost moeten slagen, waardoor ze zich enorm veel druk heeft opgelegd.

“Ik zat niet goed in mijn vel, voelde me ongelukkig en kampte met stress. Na een tijd had ik zelfs een maagontsteking”, zegt Lien. Ook de kritiek op sociale media heeft ze zwaar onderschat. 

"Ik heb geprobeerd zo weinig mogelijk reacties te lezen, maar ik geef toe dat ik best wat tranen heb gelaten”, geeft Lien toe.

Gelukkig kon ze rekenen op haar omgeving. Die wist haar steeds een hart onder de riem te steken. Daarnaast ging Lien ook op bezoek bij experte Sarah om te leren omgaan met die kritiek.