Loredana De Amicis moet tranen verbijten bij 'The Masked Singer': "Ik mag er niet aan denken"

door: COS
Loredana De Amicis in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

In 'The Masked Singer' werd Ridder vrijdag tweede. Loredana De Amicis bewees wekenlang wat een waanzinnig zangtalent ze heeft.

Na haar performance van 'Alive' in de finale, was Loredana De Amicis enorm ontroerd door de mooie woorden van Ruth Beeckmans en Julie Van den Steen. Het nummer, maar vooral de woorden 'I'm alive' hebben een diepere betekenis voor Loredana.

Loredana's toekomst leek begin 2020 even onzeker. Er werd een gezwel in haar hals verwijderd. "Voor mijn operatie had ik enorm veel schrik van... Sorry. Of het wel goed ging komen", moet Loredana haar tranen te verbijten in 'Behind The Mask'

"Ik mag er niet aan denken, maar... Dat zit er wel een beetje in, maar het is goed gekomen, dus eigenlijk moet ik daar totaal niet emotioneel over zijn", merkt de zangeres van 2 Fabiola op.

"Ik had een tumor in mijn speekselklier en die moest er zeker uit. Het heeft wel even geduurd om te revalideren en daarna weer op te treden en om dan dit gegeven te mogen meemaken, dat ik toch wel nu de energie had om dit te kunnen doen", aldus Loredana in 'Behind The Mask'.

Download nu de gratis app van Redactie24 voor het laatste showbizznieuws