VTM

Makers 'The Voice Van Vlaanderen' doen alle monden openvallen met deze grote vernieuwing

door: STG
LauraTesoroTVVVS8.jpg
Afbeelding bron: VTM

De 'Blind Auditions' zijn intussen achter de rug in 'The Voice Van Vlaanderen'. Vanavond breekt er een nieuwe fase aan in het programma. 

Nu de coaches allemaal hun team hebben samengesteld in 'The Voice Van Vlaanderen' gaat het programma vanavond een nieuwe fase in. Bij die nieuwe fase hoort ook een nieuw gezicht: Gloria Monserez. Zij zorgde voor de vervanging van An Lemmens tijdens haar zwangerschapsrust. 

Maar de grootste verandering zit hem in het format zelf. Dit seizoen worden de 'Knockouts' omgedoopt tot de ‘Knockouts Redzone’. De talenten nemen het met een nieuw nummer op tegen hun volledige team.

Vervolgens ligt hun lot in de handen van hun eigen coach: ofwel verzilveren ze meteen een plek in de Battles, ofwel stopt het avontuur daar. Bij twijfel belanden de kandidaten in de 'redzone'. In deze zone mogen maximaal drie kandidaten per team terechtkomen, waarvan iedere coach er nog één mag meenemen naar de volgende fase.

'The Voice' zou 'The Voice' niet zijn mochten de makers ook nog een addertje onder het gras hebben zitten. Voor een kandidaat in de 'redzone' belandt, kunnen de andere coaches hem of haar nog stealen voor het eigen team. Aan het einde van de Knockouts is ieder team uitgedund tot 6 kandidaten: 5 uit het eigen team en één steal.

Tags The Voice