VTM

Merkwaardige switch: Stephanie Planckaert en gezin plannen verhuis, maar niet naar Frankrijk

door: BCM
Stephanie Planckaert gezin
Afbeelding bron: Showbizz24

Het leven van de familie Planckaert ondergaat verrassende wendingen. De chambres d'hôtes gaan onder de hamer en een deel van de familie zoekt andere oorden op.

Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman trekken uit hun huis in Rochefort. Ze nemen hun kinderen Iluna, Mageno en Elara mee richting Transinne, meldt Dag Allemaal. Dat dorpje ligt een kleine 20 kilometer verderop.

Stephanie en Christopher tikten namelijk het huis van Christophers ouders op de kop. Hij verbouwde deze woonst vroeger zelf nog, maar heeft er nooit zelf gewoond. "De kans deed zich voor en het was een goede deal. We zijn nogal snelle beslissers, zegt Stephanie aan Dag Allemaal.

Het huis in Rochefort had een speciale emotionele betekenis voor Stephanie en het gezin. De drie kinderen werden alle drie grootgebracht in het huis. Het gezin kent echter de nieuwe bewoners dus ze zullen er zeker nog passeren.

De kinderen kunnen ook naar dezelfde school blijven gaan, want het huis is niet ver verwijderd van hun vorige woonplaats. De verhuisplannen duiden er wel op dat een (definitief) vertrek naar Frankrijk nog niet voor meteen is.