VTM

Na het nemen van belangrijke beslissing: Francesco Planckaert moet vader Eddy toch even geruststellen 

door: WVDS
Francesco Planckaert en gezin
Afbeelding bron: Eén

Francesco Planckaert is momenteel niet van het scherm weg te slaan. Overal kom je de sympathieke Planckaert-telg tegen.

Zo deed hij het afgelopen jaar mee aan heel wat tv-programma’s. Natuurlijk zijn eigen verhaal volgen we in ‘Chateau Planckaert’. Het is nog even wachten op een vervolg.

Maar ook bij ‘Special Forces’ maakte hij zijn opwachting. Spijtig genoeg moest hij omwille van een schouderblessure na één dag al huiswaarts keren. 

Francesco Planckaert
Afbeelding bron: VTM

Maar er zijn ook succesverhalen. Zo zag je Francesco de voorbije woensdag deelnemen aan het VTM programma ‘Het Jachtseizoen’. Dat deed hij samen met zijn al even sympathieke schoonbroer Christopher Timmerman.

Het Jachtseizoen S2_AFL02
Afbeelding bron: VTM

Maar het meest opzienbarende werk was toch wel zijn deelname aan ‘Make up your mind’. Daar schitterde hij in de rol van zijn dragqueen alterego Edina Woodward.

Voor al zijn televisieoptredens heeft hij wel even thuis overleg, geeft Francesco aan in Het Nieuwsblad. “Als mijn vrouw er niet voor is, doe ik het niet.”

“De rest van de familie was niet op de hoogte van het dragqueen-avontuur", onthult Francesco. “Ik moest veel weg voor de voorbereiding, daardoor begon mijn vader zich toch wel vragen te stellen.”

Als hij weg moest, gebruikte de Planckaert-telg het codewoord ‘de geheime dienst’. Maar zijn pa was er niet gerust in. “Ik moest hem even geruststellen: ‘Ik ga niets verkeerds doen’.”

Make up your mind Francesco Planckaert VTM
Afbeelding bron: VTM