VTM

Nog nooit eerder gebeurd! Fantastische primeur in 'Met Vier In Bed'

door: COS
Met Vier In Bed
Afbeelding bron: VTM

Op VTM is maandag een nieuwe week van 'Met Vier In Bed' gestart. Wellicht had niemand aan de start van de week gedacht dat ze een primeur beet zouden hebben.

De 'Met Vier In Bed'-week startte in Westende bij zussen Naomi en Tatiana in B&B Maison Noire. Op dinsdag trokken de B&B-uitbaters naar het West-Vlaamse Dudzele, waar Saskia en David B&B BBruT uitbaten. Woensdag trekt het gezelschap naar Zele voor B&B Pan van Ilse en Annelies. Gaëlle en Eveline sluiten de week donderdag af in Oosterzele, waar ze B&B Wellnest runnen.

Saskia en David verhuisden van Mechelen richting de kust om de 200 jaar oude erfgoedboerderij om te toveren tot een adembenemende B&B. Het koppel had voordien geen greintje horeca-ervaring, maar hield er altijd al van om mensen in de watten te leggen.

Daar lijken Saskia en David dinsdagavond in geslaagd. Wanneer ze de beoordelingen lezen vallen ze van de ene verbazing in de andere. Het begint met Tatiana en Naomi. Zij geven de B&B-uitbaters een fantastische score van 30 op 30. Maar daar stopt het niet.

Ook de andere duo's waren onder de indruk en belonen Saskia en David met de maximumscore. Het zorgt ervoor dat het koppel met 90 op 90 bedjes eindigt. Die maximumscore werd volgens HLN nooit eerder behaald. Het zorgt voor emoties bij Saskia en David. "Amai" en "Oh my God" klinkt het meermaals. "Sprakeloos", horen we ook. "Mogen we dat inkaderen?", vraagt Saskia.