VTM

Nora Gharib doet onthulling over Klaasje Meijer tijdens 'De Verraders': "Niet gefilmd"

door: LHX
Nora Gharib
Afbeelding bron: VTM

Het avontuur bij 'De Verraders' zit erop voor Nora Gharib. In de aflevering van zondagavond was te zien hoe ze door de drie verraders naar huis werd gestuurd.

Voor Nora Gharib was het geen grote verrassing dat ze het spel zo vroeg moest verlaten. Ze was immers al twee van de drie verraders op het spoor én schrok er niet voor terug om haar mond open te doen. 

Bij Klaasje Meijer had ze al héél vroeg het idee dat zij wel eens een verrader zou kunnen zijn. Het duurde wel even voor ze dat durfde uitspreken, aangezien ze Klaasje persoonlijk goed kent. "Ik wilde haar niet bestempelen als verrader als ze het niet was", vertelt ze aan Het Laatste Nieuws.

Op de avond waarop de verraders beslisten om haar te vermoorden, gebeurde er echter iets dat Klaasje voor haar erg verdacht maakte. Het was toen de twee elkaar nog even zagen aan de bar.

"Na het conclaaf zitten wij daar nog even en dat wordt niet gefilmd. Klaasje kwam daar met kletsnat haar binnen", herinnert ze zich. "Zij is na het conclaaf in de douche gestapt om ons het gevoel te geven dat ze nog rustig een douche had genomen. Maar haar haar was veel te nat. Dat klopte voor mij gewoon totaal niet."