VTM

Nora Gharib krijgt opvallende boodschap van An Lemmens nu ze 'The Voice Kids' presenteert

door: COS
Aaron Blommaert en Nora Gharib
Afbeelding bron: VTM

Nora Gharib is momenteel alomtegenwoordig bij VTM. Ze is maar liefst in drie programma's per week te zien.

Nora Gharib groeide de afgelopen jaren uit tot een graag gezien tv-gezicht. Bij VTM presenteert ze binnenkort een tweede seizoen van 'Blind Gesprongen'. Momenteel is ze te zien in 'Het Jachtseizoen' en 'De Verraders'.

Nora heeft ook een nieuwe presentatieklus beet. Op vrijdag is ze naast Aaron Blommaert te zien als presentatrice van 'The Voice Kids'. "Ik hou van afwisseling in mijn job dus ik ben heel blij dat ik nu 'The Voice Kids' mag presenteren", zegt Nora in Het Laatste Nieuws.

Aaron en Nora nemen de presentatie over van An Lemmens. Zij presenteerde 'The Voice Kids' zes seizoenen, maar is binnenkort enkel nog in 'The Voice van Vlaanderen' te zien. "An had me voor de opnames gestuurd: 'Je zal dat heel goed doen'", vertelt Nora.

"Dat deed me deugd. Ze is mijn voorbeeld. Maar uiteindelijk zijn we allebei anders. Het belangrijkste is om zo dicht mogelijk bij mezelf te blijven. An en ik zijn allebei wel emotioneel en hebben een goede klik met kinderen. Als ik een kandidaat of ouders zag huilen, huilde ik gewoon mee."