VTM

Nora Gharib laat Jessica ontslag nemen in ‘Blind Gesprongen’: “Ze ziet het zelf nog niet in”

door: WVDS
Nora Gharib Blind Gesprongen
Afbeelding bron: VTM

Nora Gharib helpt in ‘Blind Gesprongen’ vijf kandidaten om in een nieuw job te springen. Ze geven hun huidige job op en starten met iets volledig nieuws. Wat dat zal zijn weten ze zelf niet want hun lot wordt bepaald door vier experten. 

 

Vanaf 4 april kunnen kijkers zien hoe vijf Vlamingen al hun zekerheden opgeven om met Nora Gharib blind een nieuwe job te gaan uitoefenen. Ze dienen hun ontslag in maar weten nog niet wat hun nieuwe job wordt, in welke sector ze zullen werken en voor welke werkgever. 

Jessica waagt als eerste de sprong. De experten zijn duidelijk over haar: “Ik denk dat er in deze vrouw heel veel zit, maar dat ze het zelf niet ziet op dit moment”, aldus Stijn Baert (prof. arbeidseconomie). “Wij gaan haar tonen wat ze allemaal kan en daar de juiste job bij plaatsen.”

Nora brengt Jessica geblinddoekt naar haar nieuwe werkgever. En dat is een werkgever die ze nooit had verwacht. “Oh nee, echt… Oh my god… Ik moet even… Dit had ik totaal niet verwacht!”, klinkt het wanneer Jessica de blinddoek afdoet. Welke job hebben de experten met haar gematcht?