VTM

Nora Gharib zet volger op haar plaats: “Wat probeer jij hiermee te bereiken?”

door: ASX
Nora Gharib  en Martine Jonckheere in 'De Verraders'
Afbeelding bron: VTM

VTM-gezicht Nora Gharib heeft het helemaal gehad met bepaalde volgers die haar ongepaste berichten sturen. De presentatrice van ‘The Voice Kids’ deelde op Instagram Stories haar laatste aanvaring.

Aanleiding was een bericht dat Nora deelde over de recente gebeurtenissen in de Gaza-strook. De actrice kaartte duidelijk een gevoelig thema aan bij enkele van haar volgers. “Wat probeer je hiermee te bereiken, Norah? Er is al zoveel verdeeldheid over deze kwestie, zo verspreid je alleen nog meer haat”, kreeg het VTM-gezicht in haar inbox.

Woorden die duidelijk in het verkeerde keelgat schoten bij Nora, die daarop prompt besliste om de dame in kwestie op haar plaats te zetten en dit met de rest van de wereld te delen. “Ten eerste is het Nora en wat probeer jij met dit bericht te bereiken?”, vraagt de actrice zich af.

“Ik verspreid alleen maar meer kennis en awareness. Mevrouw X reageert al jaren enkel als ik iets plaats over Palestina en altijd met deze toon”, besluit Nora. Een pijltje richting ‘blokkeren’ wijst erop dat Nora de discussie intussen stilgelegd heeft.

Nora Gharib
Afbeelding bron: Instagram @noragharib