VTM

Onbezonnen An Lemmens begeeft zich onvoorbereid op avonturierspad: “Niet echt geruststellend”

door: ASX
An Lemmens
Afbeelding bron: Instagram @anlemmensofficial

VTM-gezicht An Lemmens vertoeft op warmere oorden dan ons druilerig Belgenlandje. De blondine nam eergisteren het vliegtuig voor nieuwe opnames van het programma ‘B&B zoekt Lief’.

Waar An exact uithangt is niet duidelijk, maar dat het er een pakje warmer is dan hier, blijkt uit haar laatste berichten op Instagram Stories. An, een notoir dierenliefhebber, trok vandaag in alle vroegte de jungle in om flamingo’s te spotten.

Al lijkt An zich wel af te vragen of het zo’n verstandig idee was om op haar eentje de jungle in te trekken zonder zich vooraf goed te informeren. “Ik heb me totaal niet voorbereid op de wandeling. Geen idee of er hier giftige beesten leven. Moet ik schrik hebben?”, vraagt de presentatrice van ‘The Voice’ zich af.

Tijdens haar tocht blijkt An zich op de Spooky Forest Trail te bevinden. “De naam van dit pad is niet echt geruststellend”, klinkt een beetje bang. Gelukkig heeft An haar voorzorgen genomen en is ze voorzien van een fles water. “Ik ga niet uitdrogen”, lacht An. Wij in België alvast ook niet.

An Lemmens
Afbeelding bron: Instagram @anlemmensofficial