VTM

Oude bekende blaast 'The Voice'-coaches omver: Natalia met de mond vol tanden

door: COS
'The Voice van Vlaanderen'
Afbeelding bron: VTM

'The Voice van Vlaanderen' gaat op vrijdag 30 september van start op VTM. We krijgen dit jaar niet één maar twee nieuwe afleveringen per week: op vrijdag én zondag.

Vrijdag wagen de eerste zeven kandidaten zich aan de Blind Auditions om een plekje in de Knock-Outs te verzilveren. Een van hen is de 24-jarige Louise uit Ternat. Zij nam al deel aan het vorige seizoen, maar moest vroegtijdig afhaken.

Tijdens haar Blind Audition slaagde ze erin om drie coaches te laten draaien en koos ze voor team Natalia. Net voor de Battles sloeg het noodlot toe en brak Louise haar kaak.

Ze mocht niet eten of zingen en moest noodgedwongen een punt zetten achter haar Voice-avontuur. Louise waagt nu opnieuw haar kans en brengt 'A Change is Gonna Come' van Sam Cooke. Niet alleen Natalia, maar álle coaches draaien voor Louise.

Natalia hoopt natuurlijk dat Louise opnieuw voor haar zal kiezen. "Zodat we eindelijk kunnen samenwerken", zegt de zangeres. "Ik heb daar zoveel spijt van gehad." Benieuwd of Louise inderdaad de draad wil oppikken met Natalia.