VTM

Piet Huysentruyt erg onzeker over volgende afleveringen van 'SOS Piet XL'

door: STG
SOS Piet XL
Afbeelding bron: VTM

Na de eerste aflevering van 'SOS Piet XL' kon het programma op heel wat reacties rekenen. Ook Piet Huysentruyt zelf is nu onzeker over de volgende aflevering.

Het is van 2013 geleden dat Piet Huysentruyt met zijn grijze koffertje langsgaat bij de Vlamingen om te hulp te schieten in de keuken. Na het laatste seizoen werd de samenwerking tussen Piet en VTM stopgezet, omwille van de bekende issues. 

Na al die jaren kunnen Piet en VTM weer door één deur. En dus trakteerde de zender met een eenmalig tiende seizoen. Of het ook effectief maar om een eenmalige terugkeer gaat weet Piet niet. 

"Ik snap dat mensen zich de vraag stellen of er toch echt geen vervolg komt als het programma succes heeft. Maar ik bekijk het echt van dag tot dag”, klinkt het in Humo.

Hij twijfelt er niet aan dat er een groot publiek is voor zijn programma. Toch uit hij nog zijn onzekerheid over de tweede aflevering die volgende week woensdag gepland staat. "We hebben zes afleveringen opgenomen en de tweede staat tegenover een wedstrijd van de Rode Duivels geprogrammeerd. Dat maakt me toch lichtjes onzeker. De kijker zal belissen", zegt Piet.