VTM

Regi maakt drastische beslissing over kinderen: “Dat vind ik gevaarlijk”

door: LHX
Afbeelding bron: Photonews

Regi Penxten (45) heeft groot nieuws: hij gaat een nieuw tv-programma maken, ‘Regi Academy’. Daarin gaat hij op zoek naar iemand die zijn nieuwe single zingt. Het wordt niet enkel een talentenjacht, maar Regi geeft ook een inkijk in zijn leven.

Iedereen kan zich inschrijven voor ‘Regi Academy’, al moet je wel eerst door een auditieronde zien te geraken. Wie de wedstrijd wint, mag op 30 oktober zelf naast Regi Penxten schitteren in het Sportpaleis.

Aangezien er veel gefilmd zal worden in Regi’s studio bij hem thuis in Heusden-Zolder, krijgen we ook een unieke inkijk in Regi’s privéleven. Dat vindt hij geen probleem: “Zolang het gerelateerd is aan wat ik doe in het leven, mogen ze mij met zoveel camera’s volgen als ze willen”, zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Toch trekt hij een duidelijke lijn: zijn kinderen Ellie-Martha (6) en Renée (4) wil hij zoveel mogelijk uit beeld houden. “Als ze ooit zelf zeggen: ‘Papa, ik wil op tv komen’, zou ik dat goed vinden. Maar om dat nu in hun plek te beslissen, vind ik wat gevaarlijk.”