VTM

Regi Penxten start zijn zoektocht in 'Regi Academy': Melanie (17) legt lat meteen bijzonder hoog

door: COS
Regi Academy
Afbeelding bron: VTM

Met 'Uit Mijn Hoofd' probeert Pauline Slangen voor het eerst solo de hitlijsten te veroveren. Intussen gaat Regi Penxten op zoek naar een gloednieuwe stem in 'Regi Academy', vanaf donderdag 18 augustus om 20.30 uur bij VTM 2.

Samen met Kathleen Aerts, Jaap Reesema en Lester Williams gaat Regi Penxten in 'Regi Academy' op zoek naar die ene unieke stem die zal schitteren als de ster van zijn volgende hitsingle. Op 22 oktober weten we wie Pauline opvolgt na een spetterende live finale in het Sportpaleis.

Wie dichter in de buurt van de live finale in het mythische Sportpaleis wil komen, moet eerst Regi en zijn team omver blazen tijdens de audities. Die gaan in de eerste aflevering van 'Regi Academy' van start in het zonnige Marbella. In de eerste auditieaflevering zien we alvast zes kandidaten aan het werk.

Wie minstens drie handen omhoog zingt mag blijven, wie daar niet in slaagt wordt onverbiddelijk op het vliegtuig naar huis gezet. De kandidaten halen dan ook alles uit de kast om Regi, Kathleen, Jaap en Lester te overtuigen en leggen de lat meteen duizelingwekkend hoog.

De 17-jarige Melanie uit Mechelen zien we alvast in de volgende ronde. Met 'Vechter' blaast ze de hele jury omver, met een staande ovatie tot gevolg. "What the hell", klinkt het veelbetekenend bij Regi. Bekijk Melanies auditie alvast hieronder: