VTM

Sergio Herman trekt op culinaire roadtrip met deze verrassende bekende gezichten

door: COS
Sergio Herman voor 'Sergio over de grens'
Afbeelding bron: VTM

Sergio Herman start het nieuwe jaar met een nieuw VTM-programma. In 'Sergio over de grens' gaat de topchef op culinaire roadtrip met enkele bekende gezichten.

Topchef Sergio Herman heeft de culinaire reismicrobe te pakken na 'Sergio & Axel: van de Kaart' met Axel Daeseleire. In 'Sergio over de grens' reist hij naar de lekkerste uithoeken van heel Europa en daarbuiten op zoek naar nieuwe producten, ingrediënten en smaken.

Dat doet Sergio niet alleen. Elke reis neemt hij een andere bekende gast mee. Samen met Jeroen Meus, Regi Penxten, Kürt Rogiers, Ella Leyers, Wim Lybaert, Marco Borsato, Axel Daeseleire en actrice Anna Drijver reist Sergio over de grens op zoek naar inspirerende verhalen, fantastische belevenissen en unieke ingrediënten. 

"We ontdekken producten die ik nog nooit geproefd heb en ervaren tradities waar ik nog nooit van had gehoord. Kortom: hier word ik heel gelukkig van. Zelfs een beetje emotioneel", zegt Sergio.

"Naast het culinaire aspect leer ik op elke reis mijn gast ook beter kennen. We komen meer te weten over elkaars leven en passies, beleven samen hilarische momenten en gaan ook serieuze en diepgaande emotionele gesprekken niet uit de weg. Dit zijn herinneringen voor het leven.”

'Sergio over de grens', vanaf dinsdag 4 januari om 20.30 uur bij VTM.