VTM

Stephanie Planckaert en dochter Iluna lanceren nieuw product: "Voor alle leeftijden"

door: BCM
Stephanie Planckaert, Iluna Planckaert en Caroline Rigo
Afbeelding bron: Showbizz24

“Als je dochter graag make-up wil dragen, wil je als ouder alleen maar het beste”. Aan het woord is Stephanie Planckaert, die samen met dochter Iluna een make-updoos op de markt brengt. En Showbizz24 was erbij.

Dat doen de dochter en kleindochter van Eddy Planckaert in samenwerking met Caroline Rigo van Café Beauté in Hasselt. En wat zit er in de doos? Een Loose Mineral Foundation, een speciale Kabuki make-upborstel voor een natuurlijke uitstraling en een minimascara. 

“Ons merk i.am.klein draagt de waarden gezondheid en duurzaamheid hoog in het vaandel. Die waarden vind je ook terug bij Stephanie en de rest van haar familie. De box is voor iedereen bedoeld die er goed wil uitzien en het betaalbaar wil houden. Het is voor alle leeftijden”, licht specialiste Caroline Rigo toe.

“We zijn zelf eerder natuurlijke types, maar ook wij houden ervan om af en toe make-up te dragen”, zegt Stephanie Planckaert. ”Iluna volgt ook veel make-uptorials op YouTube dus de vraag van Caroline Rigo was perfect getimed. Alles werd ook vooraf door ons getest en goedgekeurd”, sluit Stephanie af bij Showbizz24.