VTM

Stressvol moment voor An Lemmens: “Ik viel bijna flauw”

door: ASX
Afbeelding bron: Medialaan

VTM-gezicht An Lemmens zit sinds kort opnieuw achter de schoolbanken. Na haar passage in het programma ‘Een echte job’ kreeg de blondine de smaak van het reilen en zeilen in een ziekenhuis te pakken.

An zag dan ook een droom werkelijkheid worden toen ze live een bevalling mocht meemaken. Daarop besliste de presentatrice van ‘The Voice’ om zich in te schrijven voor de opleiding vroedkunde. Onlangs mocht An haar eerste praktijkervaring opdoen.

Een bijzonder, maar ook wel stressvol moment voor An. Op Instagram deelde ze met haar talrijke volgers haar eerste bloedafname. “Ik viel zelf wel bijna flauw tijdens de uitleg vooraf”, dolt An. Gelukkig vielen er geen slachtoffers.

“Elke dag denk ik nog hoe zot is dat eigenlijk dat ik dit gewoon écht aan het doen ben”, bekent An. De fans van het VTM-gezicht hoeven niet te wanhopen. Voorlopig blijft An haar opleiding combineren met televisiewerk.

Al lijkt dat geen sinecure te zijn. “Ik ben heel moe, ik heb heel veel stress. Het is niet simpel om alle bordjes in de lucht te houden en mijn sociaal leven is onbestaande. Maar toch voelt dit zo goed, en zo juist”, klinkt.

De voormalige leading lady van VTM kan alvast op heel wat respect rekenen van haar volgers en collega’s. “Diepe buiging”, reageert onder meer radiopresentator en zanger Raf Van Brussel.