VTM

Verrassende twist in de laatste week van 'Huis gemaakt' slaat in als een bom

door: LHX
'Huis gemaakt'-finalisten
Afbeelding bron: VTM

Op 1 juni zullen we weten welk koppel in 'Huis gemaakt' de overwinning binnenhaalt en zijn eigen huis cadeau krijgt. Vlak voor de finaleweek komt presentatrice Dina Tersago echter met verrassend nieuws.

"Jullie finaleweek start morgen om 8 uur en jullie krijgen 6 dagen de tijd om jullie huis helemaal af te krijgen", kondigt Dina Tersago aan. "Op het einde van de finaleweek zal onze jury op basis van de ranking, maar ook op basis van de prestaties tijdens de finaleweek, beslissen welke twee koppels naar de finale gaan."

"Jullie horen het goed, jullie gaan maar met twee koppels naar de finale", voegt ze daar nog aan toe. Het nieuws komt hard binnen bij de drie koppels, die dachten dat ze met drie z'n allen in de finale zouden staan.

"Wat een plottwist!", klinkt het bij Alexia en Emiel. "Als je er niet bij kan zijn in de finale, is dat de zuurste appel die je ooit hebt gegeten."

Vooral vij Anaïs en Cedric, die onderaan de ranking staan, is de teleurstelling groot. Ze zijn echter vastbesloten om te blijven vechten voor een plaatsje in de finale.