VTM

'The Voice'-winnaar Christophe beantwoordt prangende vraag: Dit gaat hij met het geld doen

door: LHX
Christophe
Afbeelding bron: VTM

Vrijdagavond was het zover: Kobe, Laurens, Lucas en Christophe namen het tegen elkaar op in de finale van 'The Voice van Vlaanderen'. Het was die laatste die met de hoofdprijs naar huis mocht.

In de finale van 'The Voice van Vlaanderen' zong Christophe opnieuw de pannen van het dak. Met een nieuw solonummer, 'The Sound of Silence' van Disturbed maakte hij al heel veel indruk. 

In de topfinale voegde hij daar not 'I Don't Wanna Be' van Gavin Degraw aan toe, waarna de kijkers hem naar de overwinning stemden. Kobe behaalde een knappe tweede plaats.

(Lees verder onder de post.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

De prijs die Christophe wint is niet mis. Hij mag een eigen single opnemen én krijgt daarbovenop nog eens 25.000 euro. Daar kan je heel wat mee doen, en veel mensen vragen zich dan ook af wat hij ermee van plan is.

Aan Het Laatste Nieuws laat hij weten dat hij er nog geen concreet plan voor heeft. "Sowieso ga ik een deel besteden aan iets muzikaals", klinkt het wel. "Ik ben zeker dat mijn gezin er wel al over brainstormde en enkele ideeën heeft", lacht hij.

Tags The Voice