VTM

VTM heeft belangrijk nieuws voor alle kijkers van ‘The Voice’

door: LHX
The Voice van Vlaanderen
Afbeelding bron: VTM

Op 30 september gaat het nieuwe seizoen van 'The Voice van Vlaanderen' van start. VTM voert dit jaar enkele veranderingen door.

Goed nieuws voor de fans van 'The Voice van Vlaanderen': er zullen dit seizoen niet één, maar twee afleveringen per week worden uitgezonden. De eerste is op vrijdag om 20.35 uur, de tweede op zondag om 20 uur.

Dat is niet de enige nieuwigheid in het programma. Koen Wauters en Natalia krijgen het gezelschap van maar liefst twee nieuwe coaches. Jan Paternoster van Black Box Revelation en Mathieu Terryn van Bazart zullen samen met hen op zoek gaan naar de stem die hen het meest kippenvel bezorgt. 

Laura Tesoro is daarnaast opnieuw van de partij als 5de coach. In de exclusieve spin-off 'The Voice Comeback Stage' op VTM GO geeft zij elke week enkele afvallers een tweede kans om mee te dingen naar een plaats in de liveshows. 

Ook presentatrice An Lemmens krijgt bijzonder nieuw gezelschap. Aaron Blommaert zal zich tijdens het hele parcours ontfermen over de kandidaten en hun entourage. Gloria Monserez zal de presentatie van de Knock-Outs en de Battles voor haar rekening nemen, want zij verving An tijdens haar zwangerschapsrust

Tags The Voice