VTM

“Wat Koen Wauters heeft met die zangeres, heb ik ook met hem”

door: COS
Afbeelding bron: Photonews
Afbeelding bron: VTM

Kürt Rogiers heeft er een zoon bij. Niet in het echt, al komt het soms erg dichtbij, maar in ‘Familie’ heeft Lars met Raven een zoon gekregen.

Op korte tijd creëerden Kürt Rogiers en Aaron Blommaert een waren vader-zoonband. “Ik betrap me er soms zelfs op dat ik iets te veel de vaderrol heb opgenomen”, geeft Kürt toe in Dag Allemaal. “Maar we zijn in de eerste plaats collega’s. Ik mag naast de set niet ook altijd zijn vader spelen.”

“Ik denk vaak aan wat Koen Wauters heeft met Laura Tesoro. Sinds ‘The Voice’ zit zij nog altijd onder zijn vleugels.” Bij Aaron heeft Kürt iets gelijkaardigs. “Ik kan enorm trots zijn als ik hem zie spelen. Zijn introscène is een van de beste die ik zag in ‘Familie’. Dat zat direct juist.”

Aaron had ook echt Kürts zoon kunnen zijn. “Ik ben 49, hij is 18, mijn oudste dochter Lola is 15. Aaron zit ook in onze bubbel, wat wel moet om onze rol in ‘Familie’ te kunnen spelen. Behalve Sandrine (André) en Aaron zit er niemand anders in onze bubbel. Ook onze dochters vinden dat fijn.”