VTM

Winnares ‘The Voice’ fronst wenkbrauwen na finale: “Is dat geen foutje?”

door: ASX
The Voice Louise
Afbeelding bron: VTM

Tijdens een superspannende finale van ‘The Voice’ namen finalisten Wesley, Evert, Yente, Johan en Louise het gisteravond tegen elkaar op. Rond kwart voor elf kwam presentatrice An Lemmens met het verlossende antwoord wie de winnaar van het achtste seizoen geworden was.

En dat bleek voor het tweede jaar op rij team Natalia te zijn. Nadat Grace vorig jaar als winnares uit de bus kwam, was het voor Natalia in deze editie opnieuw prijs. Haar poulain Louise eindigde op het hoogste schavot van de populaire zangwedstrijd.

Dat kon de 24-jarige persverantwoordelijke van Pairi Daiza zelf amper bevatten. “Is dat geen foutje?”, vroeg de jonge zangeres verbaasd aan An Lemmens. Tijdens een interview met Het Laatste Nieuws bekende Louise dan ook dat ze haar kansen zelf laag inschatte.

“Ik heb altijd gezongen alsof ik zou kunnen winnen, maar die twee heren (de twee andere superfinalisten: Evert en Johan nvdr.) waren ontzettend sterk. Daardoor voelde ik me de hele wedstrijd lang de underdog”, klinkt het bij Louise.

Vorig jaar nam Louise ook al deel aan ‘The Voice’, maar moest noodgedwongen afhaken voor de knock-outs door een kaakbreuk. “Ik dacht dat het heel raar zou zijn als het meisje dat vorig jaar haar kaak brak, nu ineens zou winnen. Ik kan alleen maar dankbaar zijn dat het publiek er anders over oordeelde”, besluit de kersverse winnares van ‘The Voice’.

Louise The Voice
Afbeelding bron: Instagram @vtm.be