VTM

Yanina Wickmayer ontmaskerd als Roos in 'The Masked Singer': "Moet toegeven beetje opgelucht te zijn"

door: COS
Yanina Wickmayer als Roos in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Op vrijdag zagen we de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'The Masked Singer'. De grootste speurtocht van Vlaanderen is weer helemaal losgebarsten.

Naar de identiteit van Roos hoeven we al niet meer te gissen. Zij werd vrijdag als eerste ontmaskerd in 'The Masked Singer'. Het panel keek met open mond toe, toen tennisster Yanina Wickmayer onder het masker bleek te zitten.

Yanina geeft toe dat het jammer is dat ze als eerste het programma moet verlaten. Als atleet wil je natuurlijk altijd winnen. "Anderzijds moet ik toegeven dat ik toch een beetje opgelucht ben, want ik zag al snel dat het pittig ging worden met een baby thuis", zegt Yanina in Het Laatste Nieuws.

Yanina's dochtertje Luana is intussen negen maanden, maar toen de opnames plaatsvonden was de tennisster net bevallen. "Emotioneel was het niet makkelijk om mijn baby’tje achter te laten", zegt ze.

Toch is Yanina blij dat ze deelgenomen heeft. "Ik ben vooral dankbaar dat ik van twee leuke dingen kon genieten: mama zijn en proeven van 'The Masked Singer'. De sfeer onder de kandidaten was heel tof", laat ze weten.