Michel Wuyts heeft dubbel slecht nieuws voor Remco Evenepoel

door: BVDO
Michel Wuyts
Afbeelding bron: Photonews

Geen BK tijdrijden voor Remco Evenepoel. Na amper drie minuten was alle spanning verdwenen toen Evenepoel tegen de vlakte ging.

Wout van Aert kreeg het Belgisch kampioenschap tijdrijden op een presenteerblaadje toen Remco Evenepoel in de gracht belandde, vlak na de start. Weg spanning voor het grote publiek.

En ook in de Ronde van Zwitserland lukte het voor Evenepoel niet om zijn stempel te zetten in het tijdrijden. “Evenepoel werd daar in het eindklassement voorafgegaan door Mattias Skjelmose en Juan Ayuso”, stelt Michel Wuyts vast bij Sporza.

Jonge gasten, niet van het kaliber van Roglic en Thomas al. Skjelmose is 9 maand jonger dan Evenepoel, Ayuso twee jaar. Wuyts heeft dan ook dubbel slecht nieuws voor onze landgenoot.

“Die zullen hem in de toekomst nog meer moeilijke dagen bezorgen. In grote ronden én in heuvelklassiekers. Bijkomende troef voor die twee: ze maken deel uit van een team waarbij poen niet het minste probleem is. Dat is bij het zoekende Soudal Quick-Step lichtjes anders.”