Camille Dhont krijgt af te rekenen met erg kwetsende kritiek: "Vind ik een grens te ver"

door: COS
Camille Dhont
Afbeelding bron: VTM

Camille Dhont zagen we maandag in het gloednieuwe seizoen van 'Liefde Voor Muziek'. De zangeres kreeg op sociale media veel lof voor haar West-Vlaamse versie van 'Blauwe Dag'.

Camille Dhont mocht honderden positieve reacties lezen. Toch was er één erg negatieve die haar deed schrikken. Het was een recensie die niet over de muziek, maar meer over Camilles lichaam ging. 

"In een van de gelukkigste momenten van mijn leven zijn er toch mensen die blijkbaar graag andere mensen nodeloos kwetsen. Dankjewel concernews", schreef Camille op Twitter bij het artikel.

Bij nws.nws.nws. reageert Camille ook op de kwetsende commentaar. "Een journalist mag zeker een mening hebben over mijn muziek als die dat goed vindt of slecht of hij vindt mijn stemkleur niet mooi", zegt ze.

"Dat is een mening en dat is helemaal oké, maar het beledigen van iemand zijn uiterlijk vind ik toch echt wel een grens te ver. Dus ik was daar toch een beetje van geschrokken", geeft ze toe.

"Uiteindelijk heeft niemand het recht om iemand onnodig te kwetsen. Ik heb witte benen, so what? Ik heb daar nooit een complex over gehad en ga er nu ook geen krijgen."