Camille reageert emotioneel tijdens Gala van de Gouden K’s: “Zonder jullie ben ik niets”

door: WVDS
Camille Dhont Gouden K's 2022
Afbeelding bron: Ketnet

De 20-jarige zangeres Camille sleept de laatste tijd alle mogelijke prijzen in de wacht. Na haar overwinning in ‘The Masked Singer’ kreeg ze tijdens het ‘Gala van de Gouden K’s’ de felbegeerde award overhandigd voor ‘artiest van het jaar’.

Op het podium van het ‘Gala van de Gouden K’s’, kon ze haar tranen niet meer bedwingen. En als artiest van het jaar wil ze ook schitteren met haar eigen show in de Lotto Arena op 5 november. Vol trots mag Camille dan ook aankondigen dat haar eerste show volledig uitverkocht is. 

Camille is heel dankbaar. ‘Ik ben zo dankbaar voor alles wat mij overkomt. Als klein meisje droomde ik van alles wat ik nu meemaak. Toen ik vorig jaar aankondigde dat ik in de Lotto Arena ging staan, vond ik dat al zot”. 

“Dat er nu al een volledige show is uitverkocht maakt het alleen maar nòg gekker. Ik ben keihard aan het repeteren en wil ervoor zorgen dat dit een show wordt om nooit te vergeten. Dankjewel aan al mijn fans, zonder jullie ben ik niets!”

Camille in de Lotto Arena, 5 NOVEMBER 2022 om 14 uur (uitverkocht) en om 18 uur (nog kaarten beschikbaar). Info en tickets www.gracialive.be