Camille Dhont niet te spreken over Natalia en haar collega's

door: COS
Camille Dhont in 'Het Huis'
Afbeelding bron: VRT

Camille Dhont groeide het afgelopen jaar uit tot een van de grootste Vlaamse muzieksterren van het moment. Ze verkocht in november maar liefst 5 Lotto Arena's uit.

Dat haar succesvolle muziekcarrière niet in haar schoot werd geworpen, werd deze week duidelijk in 'Het Huis'. Zo kreeg Camille Dhont met veel afwijzingen te maken. Zelfs bij 'The Voice Kids'. Niemand draaide en haar auditie haalde het zelfs niet tot in de uitzending.

Enkele jaren geleden confronteerde Camille Sean Dhondt, die samen met Natalia en Slongs Dievanongs coach was, tijdens een schrijfsessie. Toen de stoelen na de auditie omdraaiden, had Sean namelijk gezegd: 'Ik weet eigenlijk niet waarom ik niet ben omgedraaid.'

"Dat was echt heel vernederend. Iedereen kijkt naar jou en als ze dan niet omdraaien, denk je echt: oh my God? Waar is de verdwijnknop? Want ik wil door de grond zakken en er ooit meer uit komen", zei Camille in 'Het Huis'. "Ik was echt... woest."

"Ook gewoon het feit dat ze dan omdraaien en hun 'mening' zeggen, en er was geen mening", zegt Camille. "Ik dacht: hallo, ik sta hier. Dit is mijn droom. En door niet te drukken op een knop, kunnen jullie mijn droom verpesten."