VTM

Kijkers zijn razend enthousiast over vernieuwing in 'The Voice van Vlaanderen'

door: ASX
The Voice van Vlaanderen
Afbeelding bron: VTM

Naast zingen en acteren waagt Aaron Blommaert, beter bekend als Raven uit ‘Familie’, zich sinds kort ook aan presentatiewerk. Afgelopen zomer flankeerde hij Laura Tesoro op het podium van ‘Tien Om Te Zien’, nu ligt er nog meer presenteerwerk op de plank.

Zo zien we Aaron vanaf nu elke vrijdag én zondag aan het werk als co-presentator bij ‘The Voice’. Daarin begeleidt hij samen met oudgediende An Lemmens de kandidaten tijdens hun blind audition.

Voor Aaron is de wereld van ‘The Voice’ niet helemaal nieuw. In 2015 waagde hij zijn kans bij ‘The Voice Kids’ en kwam toen in het team van Slongs Dievanongs terecht. Tot op vandaag zingt Aaron nog steeds, meer bepaald in de boysband Bobby.

Kijkers hebben alvast veel vertrouwen in Aaron. “Aaron is een hele grote aanwinst in het tv-wezen”, lezen we op Facebook. “Die gast is goed bezig”, reageert iemand anders.

Ook de vergelijking met andere BV’s wordt gemaakt. “Hij treedt in de voetsporen van Kürt Rogiers” en “De nieuwe Koen Wauters” zijn maar enkele van de vele lovende commentaren die VTM-kijkers veil hebben voor de jonge Aaron.