Collega snoeihard voor Niels Destadsbader: “Ik zou overgeven als ik naast hem op een podium moet staan”

door: ASX
Niels Destadsbader
Afbeelding bron: Play4

In de laatste aflevering van ‘Viva la feta’ ontvangen Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham aanstaande maandag Niels Destadsbader. In een emotioneel gesprek vertelt de zanger over de kwelgeesten in zijn leven en carrière.

Zo blijkt de West-Vlaamse artiest uit Deerlijk naar eigen zeggen zeer onzeker te zijn. “Ik heb vaak dat ik denk: die zal waarschijnlijk iets over mij te zeggen hebben”, klinkt het openhartig.

Volgens Niels komt die onzekerheid voort uit de talrijke commentaren die hij de afgelopen jaren te slikken kreeg. “Studio Brussel, Humo, De Morgen… die vinden allemaal mijn muziek niet goed. Dat mag, maar op de duur word je er wel onzeker door”, gaat het verder.

De zanger vertelt ook dat artiesten onder elkaar bikkelhard kunnen zijn. “Er was ooit een zangeres die gezegd heeft: Het idee dat ik met hem op het podium zou moeten staan, doet mij meteen naar een pilletje tegen het overgeven grijpen”, klinkt het heftig.

“Waarom is dat nodig”, vraagt Niels zich luidop af. “Het zit niet diep, maar ik wil het er wel eens over hebben. Ikzelf heb bijvoorbeeld nog nooit iets verkeerd gezegd over een collega”, besluit de gewezen VTM-presentator.