Zo mooi wat Jani Kazaltzis te zeggen heeft over Otto-Jan Ham: "Zo graag zie ik hem"

door: STG
Viva La Feta 2022 Otto-Jan en Jani Kazaltzis
Afbeelding bron: Play4

Otto-Jan Ham kreeg in de eerste week al heel wat kritiek te slikken. Zijn nieuwste talkshow 'Amai zeg waaw' kende een moeilijke start, maar kruipt stilaan uit het diepe dal.

Bij de start van het nieuwe televisieseizoen onderneemt de VRT een zoveelste poging om een talkshow te lanceren. Deze keer moet Otto-Jan de avond vullen met een nieuw concept. 

"Ik heb maar een fractie van een seconde over dit aanbod getwijfeld”, zei de presentator daar eerder al over in Het Laatste Nieuws. In een uitgebreid interview met De Morgen vertelt Otto-Jan ook over zijn gedrag als controlefreak.

“In intentie ben ik maniakaal, maar luiheid en praktisch onvermogen staan vaak in de weg”, klinkt het. Iets wat ook Jani Kazaltzis al is opgevallen, al heeft die laatste niets dan lovende woorden voor zijn beste vriend. Er is dan ook geen sprake van negatieve kanten.

“Ik zou ze heel graag opnoemen, zijn negatieve kanten, maar zelfs die vind ik leuk. Zo graag zie ik hem. Ik kan u garanderen: hij loopt nu gigantisch te stressen omdat hij zijn nieuwe show zo goed wil doen", besluit hij.