Danny Fabry helemaal door het slijk gehaald door eigen familie: Hij reageert zélf op de beschuldigingen

door: LHX
Danny Fabry
Afbeelding bron: Photonews

Dat er in de familie van Danny Fabry wel wat spanningen zijn, is al langer geweten. Deze week doen zijn zoon Danny, zijn ex-vrouw Julia en zijn zus Jeanine hun boekje open over hem in Dag Allemaal.

In hun interview met Dag Allemaal uiten Danny Junior, Julia en Jeanine hun ongenoegen over Danny Fabry. Daarbij nemen ze geen blad voor de mond.

Danny Fabry beweert steeds dat hij en zijn moeder twee handen op één buik waren, maar volgens Jeanine is dat helemaal niet waar. Zijn moeder was doodziek toen hij naar Thailand vertrok en overleed terwijl hij nog op reis was, zegt ze. "Voor hij vertrok, zei hij zelfs: 'Als ze overlijdt terwijl ik op reis ben, begraaf haar dan maar, want ik ga daar niet voor terugkeren.'".

Ex-vrouw Julia vertelt bovendien dat zij en de zanger een kindje hadden, Nancy, dat maar een paar maanden oud is geworden. Ze kreeg een virus in haar hersenen. "Meneer Fabry is amper twee keer in het ziekenhuis geweest", zegt ze. "'Sorry, mijn carrière gaat voor', klonkt het altijd." Ze vindt het onbegrijpelijk dat ze het tien jaar met hem heeft volgehouden. "En meneer maar hoeren en boeren. Hij heeft mij meer dan eens bedrogen."

Ook Danny Junior moet niets meer van zijn vader hebben. Die verbood hem immers om naar de begrafenis van diens oma te komen. "Ik ben zo kwaad dat ik z'n pruik van z'n hoofd trek als ik 'm tegenkom", aldus Danny Junior. "Al 30 jaar verziekt hij mijn leven."

Aan onze redactie laat Danny Fabry weten dat het niet hij alleen, maar de hele familie was die besloot dat zijn zoon niet welkom was op de begrafenis. Volgens hem bestaat het hele interview uit leugens.

Download nu de gratis app van Redactie24