Vreselijk wat Danny Fabry is overkomen: "Een ware nachtmerrie"

door: LHX
Danny Fabry
Afbeelding bron: Photonews

Zanger Danny Fabry heeft in zijn leven al heel wat meegemaakt. Vorig jaar, tijdens zijn vakantie in Dubai, beleefde hij een ware nachtmerrie.

In de paasvakantie van 2022 vertrokken Danny Fabry en zijn vrouw Georgette op vakantie naar Dubai, een reis die al meerdere keren was uitgesteld door corona. Ze waren nog maar net geland toen het plots misging.

Georgette kreeg een crisis. "Ze voelde zich misselijk en had constant het gevoel dat ze moest overgeven", vertelt Danny aan Primo. "Omdat het van kwaad naar erger ging, dacht Georgette dat ze ging sterven." "Een ware nachtmerrie", noemt hij het.

Ze lieten een dokter naar het hotel komen, wat een enorm kostelijke affaire bleek te zijn. Ze moesten 2.400 euro betalen, anders weigerde hij een medische handeling te verrichten.

Er werd vervolgens het ene na het andere product in Georgettes baxter gespoten, waarna ze snel aan de beterhand was. Nochtans weten ze tot op de dag van vandaag niet wat er precies aan de hand was. "De huisdokter denkt dat ze één of andere voedselvergiftiging heeft opgelopen."