Evelien Bosmans trekt opmerkelijke les uit breuk met Jonas Van Geel

door: LHX
Jonas Van Geel en Evelien Bosmans
Afbeelding bron: Photonews

Acht jaar lang was actrice Evelien Bosmans samen met Jonas Van Geel. In maart vorig jaar maakten de twee bekend dat ze uit elkaar gingen.

Vorige zomer vertelde Jonas Van Geel al dat de breuk met Evelien Bosmans voor hem een erg zware klap was. Ook bij zijn ex-vriendin heeft die er stevig ingehakt, zo blijkt.

In Humo vertelt ze immers hoe moeilijk ze het nog steeds heeft telkens als haar zoontje Charlie bij zijn vader is. "De afgelopen tijd heb ik het niet zo goed gehad", zegt ze ook.

Toch slaagt ze erin om een dergelijke periode van de positieve kant te bekijken. "Ik heb wel geleerd dat het periodes van pijn en duisternis zijn waarin je de allegrootste groei doormaakt – alleen dan kun je een echte transformatie ondergaan", beseft ze.

Ze vergelijkt het met het beeld van een bootje, waar we allemaal in zitten. Als het water rustig is, is dat fijn. "Maar intussen heb ik geleerd dat het water af en toe begint te schuimen, en dat het niet helpt om in paniek te raken als er een golf aankomt", klinkt het.