Hugo Sigal heeft bijzonder mooi nieuws: "Ik weet dat Colleke trots is"

door: COS
Hugo Sigal
Afbeelding bron: CNR Records

Hugo Sigal moest in november afscheid nemen van zijn geliefde Nicole Josy. Nicole overleed na een noodlottige val van de trap.

Nicole heeft altijd gezegd dat Hugo moest blijven zingen en dat pakt hij nu meer dan ooit vast. Het sluimerde al een tijdje dat Hugo met nieuwe muziek bezig was en nu is het zover. Hugo lanceert zijn nieuwe single 'Het Leven', die geschreven is door vriend aan huis Miguel Wiels.

Uiteraard is Colleke nooit ver weg. Zij is de drijfveer van dit alles. De nieuwe single betekent ook de start van een nieuwe, sterke samenwerking tussen Hugo en platenfirma CNR Records. Momenteel is Hugo ook bezig met een album, dat dit jaar nog wordt verwacht.

"Een van de dingen die ik het liefste doe, is zingen. Colleke wilde dat ik die passie bleef verderzetten. Ik weet dat ze trots is", zegt Hugo Sigal. "Het verdriet is nog steeds groot, maar 'Het Leven' is de start om vooruit te kijken en aan de toekomst te denken."

"Ik zeg altijd: believe in the beauty of your dreams! Deze single en het aankomende album zijn een droom. Colleke is uiteraard nooit ver weg in de muziek. We gaan mooie dingen doen, ter ere van haar", aldus Hugo, die in de 'O' van zijn artiestennaam 'N&H' verwerkte.