Jelle Cleymans onthult gênante blunder van Jonas Van Geel: "Mag dat niet vertellen eigenlijk"

door: LHX
Afbeelding bron: VTM

Zowel Jelle Cleymans als Jonas Van Geel zijn te zien in de spektakelmusical 'Red Star Line'. In een voorstelling vol technische snufjes kan er al wel eens iets mislopen.

"Er zijn dingen die weleens mislukken of technisch achterlopen, maar ze weten hoe ze dat kunnen oplossen zonder dat het publiek iets heeft gemerkt", vertelt Jelle Cleymans over 'Red Star Line' in de podcast 'Achter de schermen'. Hij moet er wel bij zeggen dat het heel af en toe gebeurt dat ze de voorstelling moeten onderbreken.

"Er is een heel goed verhaal over Jonas Van Geel", begint hij. "O, wat gaat hij boos zijn als ik dat zeg... Er is nu aan de rand van elke tribune een soort bumper, een beetje zoals een botsauto. Dat is voor als iemand zich mocht vergissen, en dan valt alles stil."

Jonas is eigenlijk iemand die ontzettend secuur en professioneel is, en absoluut geen risico's neemt tijdens voorstellingen. Toch is het eens foutgelopen.

"Ik was op verlof en ik krijg ineens lachende gezichtjes doorgestuurd. 'Je raadt nooit wie de voorstelling heeft laten stilvallen.'", klonk het. "Jonas had zich in een dansje vergist. Hij was met zijn voet tegen zo'n bumper geknald, maar net op het moment dat ze dat niet meer terug in gang kregen."

Het gevolg? De show moest maar liefst 25 minuten lang gepauzeerd worden. Zogauw hij het verteld heeft, heeft hij er spijt van. "O nee, ik mag dat niet vertellen eigenlijk...", beseft hij.