Lindsay schrikt enorm door wat ze plots van dochtertje Lisa-Marie te horen krijgt

door: COS
Lindsay met Lisa-Marie en Kris
Afbeelding bron: Instagram @lindsayofficial

Lindsay is sinds een tijdje niet enkel zangeres, maar ook manager van haar broer Christoff. Haar belangrijkste job is natuurlijk die van mama.

In totaal heeft het meer dan tien jaar geduurd voor Lindsay mama werd. Aan de geboorte van Lisa-Marie gingen vruchtbaarheidsbehandelingen en twee miskramen vooraf. Intussen is Lisa-Marie een flinke meid van vijf jaar oud.

Omdat ze zo lang had moeten wachten op de komst van haar kindje, was Lindsay lange tijd een erg bezorgde mama. Ondertussen is ze een stuk rustiger geworden in het moederschap. Dat komt door Lisa-Marie zelf.

"Mama, je hoeft niet zo bezorgd te zijn", kreeg Lindsay te horen. "En ook Kris hamert er geregeld op dat ik haar de nodige ruimte moet geven", zegt Lindsay in Dag Allemaal. Zo ging Lindsay Lisa-Marie vroeger elke middag van school halen.

"Tot Lisa-Marie op een keer zei: 'Je moet mij niet meer komen halen, ik blijf op school eten.' Ik schrok, vroeg haar of ze het niet meer leuk vond thuis. 'Jawel mama, maar anders gaan mijn vriendinnetjes mij missen', antwoordde ze."

Tags Lindsay