Niels Destadsbader over ruzie met Miguel Wiels: "Dan is het misschien nog eens plezant"

door: COS
Niels Destadsbader en Miguel Wiels in 'Behind The Mask'
Afbeelding bron: VTM

Niels Destadsbader en Miguel Wiels hebben dit jaar iets te vieren. Voor hun tienjarig jubileum als muzikale tandem toeren ze doorheen Vlaanderen met '10 Jaar Niels & Wiels'.

Niels Destadsbader en Miguel Wiels zijn als broers voor elkaar. Dat betekent ook zo en dan eens een fikse discussie. "Wij hebben één keer per jaar gigantische ruzie", vertelt Niels in 'Viva La Feta'. "Als in 'kus m'n kloten' en twee dagen mekaar niet horen."

Dan belt Free Niels op. "Dan zeg ik: 'Freetje, hij moet mij zelf bellen.' In plaats van te zeggen: 'Ik weet het, maar...' Nee. 'Hoe oud is hij? Hij kan zelf bellen.'", zegt de zanger en presentator.

"Hij kan dan zeggen: 'Weet je wat? Pak een andere pianist. Dat zal het gemakkelijkste zijn.' Dan zeg ik: 'Misschien moet ik dat doen. Dan is het misschien nog eens plezant.' Dat soort discussies. Die Free denkt dan: oh my God, kleine kinderen."

"Je weet ook dat omdat het zo diep is en je mekaar zo graag ziet, dat wij nooit uit elkaar gaan. Onze vriendschap zal alles overleven. Daar ben ik honderd procent zeker van", besluit Niels Destadsbader.