Vrouw van Miguel Van Damme deelt intieme foto’s: "Onze laatste momenten"

door: WVDS
Miguel Van Damme getroffen door leukemie
Afbeelding bron: Photonews

Miguel Van Damme verloor zijn strijd tegen Leukemie en werd zaterdag begraven. Zijn vrouw Kyana Dobbelaere houdt zich sterk. 

Samen hebben ze een dochtertje Camille, een grote wens die voor het koppel nog is uitgekomen. Maandag plaatste Kyana op haar Instagram Story nog enkele beelden.

Ze bedankte voetbalclub Cercle Brugge voor het prachtige eerbetoon dat ze hielden ter nagedachtenis van hun doelman. “Wat zou hij trots zijn”, schrijft ze bij de foto. 

Ook deelt ze een collage van foto’s. Beelden van erg intieme momenten die zij en Miguel hebben vastgelegd voor altijd. “Onze laatste momenten, momenten om te koesteren.”

Samen hebben ze een dochtertje Camille, een grote wens die voor het koppel nog is uitgekomen. Maandag plaatste Kyana op haar Instagram Story nog enkele beelden.  Ze bedankte voetbalclub Cercle Brugge voor het prachtige eerbetoon dat ze hielden ter nagedachtenis van hun doelman. “Wat zou hij trots zijn”, schrijft ze bij de foto.   Ook deelt ze een collage van foto’s. Beelden van erg intieme momenten die zij en Miguel hebben vastgelegd voor altijd. “Onze laatste momenten, momenten om te koesteren.”
Afbeelding bron: Instagram
Miguel Van Damme en vrouw
Afbeelding bron: Instagram