Pauline Slangen neemt drastisch besluit om haar zangcarrière niet in gevaar te brengen

door: ASX
Pauline Slangen
Afbeelding bron: MRO

Vorig jaar won ze de eerste editie van ‘Regi Academy’, dit jaar stond ze al solo op het podium van ‘Tien Om Te Zien’. Het gaat bijzonder hard voor Pauline Slangen. De poulain van Regi is dankbaar voor de kansen die ze krijgt, ook al moet ze hiervoor offers brengen.

Pauline is amper 20 en zou net zoals haar leeftijdsgenoten volop van het studentenleven kunnen genieten. Daar besliste het lot anders over. Dankzij ‘Regi Academy’ ligt het pad van een succesvolle zangcarrière geëffend. Ruimte voor feestjes is er voorlopig niet meer.

“Ik houd van feestjes en festivals, maar als ik de dag nadien moet optreden, kruip ik op tijd in mijn bed. Of ik ga er gewoon niet heen”, vertelt de jonge zangeres in Story. “Ik neem mijn zangcarrière heel serieus en een goede nachtrust is heel belangrijk.”

De agenda van Pauline zat afgelopen zomer dan ook stampvol. In Westende mocht ze op het Tien Om Te Zien-podium meermaals haar solonummer “Uit Mijn Hoofd” brengen. Ook het najaar belooft druk te worden voor Pauline, met als hoogtepunt opnieuw een optreden in het Antwerpse Sportpaleis op 22 oktober.