Tom Dice en Kato Callebaut hebben wat te zeggen over Robots in 'The Masked Singer'

door: COS
The Masked Singer 2022 Robots
Afbeelding bron: Photonews

Het speuren is begonnen, want 'The Masked Singer' is weer van start gegaan. Het lijkt een stuk moeilijker geworden om de identiteit van de Masked Singers te achterhalen.

Wie er ook naar 'The Masked Singer' kijken, zijn Kato Callebaut en Tom Dice van The Starlings. Opvallend is dat zij er door veel kijkers van het VTM-programma van worden verdacht zelf mee te doen.

Met Robots zit er voor het eerst een duo in 'The Masked Singer'. Met 'City of Stars' bliezen ze alvast iedereen omver tijdens de eerste aflevering. Bij MNM voelde Peter Van de Veire het muzikale koppel aan de tand. 

"Jouw Engels is beter", merkt de radiomaker op. "Ik wou het zelf zeggen, maar da's zo wat raar", reageert Kato. Volgens Peter is het iemand die niet gewend is in het Engels te zingen. "Dat zou ik nu ook niet zeggen", klinkt het bij Tom.

YouTube

Wie Tom en Kato zelf verdenken? "Ik ga het niet zeggen, want ik weet het zeker", zegt Tom vastberaden. "Nee, we gaan het niet zeggen, want we zijn heel zeker", beaamt Kato. "Dan verpest je het een beetje", vindt Tom.

Tom wil iedereen wel al op weg helpen. "Ik zou een keer op YouTube gaan en mijn naam een keer intypen. Meer ga ik niet zeggen", zegt Tom. Daar vinden we een video van Tom en Lize Feryn. "Jullie denken dus ook dat het Lize en Aster zijn?", vraagt de MNM-presentator. "Dat maak jij ervan, Peter."

Mis niets over 'The Masked Singer' met de gratis app van Redactie24