André Hazes deelt sneer uit aan moeder Rachel: “Hopelijk wel met háár deel van de erfenis gekocht”

door: ASX
Rachel Hazes en André Hazes
Afbeelding bron: Instagram @rachelhazes

De Nederlandse zanger André Hazes is helemaal terug van weggeweest. De Amsterdamse volkszanger maakte op vrijdag 10 maart zijn comeback tijdens het eerste ‘Holland Zingt Hazes’-concert.

Wie ook van de partij was, is moeder Rachel Hazes. Ietwat verrassend, aangezien moeder en zoon momenteel verwikkeld zijn in een rechtszaak rond de erfenis van André Hazes Sr. Aan het Nederlandse magazine AD liet André weten hoe de band met zijn moeder momenteel is.

“We blijven op gepaste afstand van elkaar. Op die manier hangt er gewoon een gemoedelijke sfeer. We kunnen nu allebei genieten van een aantal topdagen. Ik heb voor het eerst alles onder controle en er is geen gezeik, dat gevoel wil er heel graag zo lang mogelijk inhouden”, klinkt het opvallend nuchter.

De zanger reageerde ook op het nieuws dat Rachel een nieuwe auto heeft gekocht. “Ik hoop wel dat ze dat met háár deel van de erfenis heeft gekocht”, lacht André. “Ik maak er liever grapjes over, dat is ook echt dé manier voor mij om er mee om te gaan”, besluit de zanger.

Hieronder een stukje van zijn comeback-optreden: