André Hazes emotioneel bij deze gebeurtenis: “Al zeven jaar”

door: ASX
Afbeelding bron: Eén

Het gaat opnieuw goed met André Hazes. De Amsterdamse zanger is volledig clean, hij is terug samen met Monique Westenberg én momenteel zingt hij de pannen van het dak tijdens ‘Holland Zingt Hazes’, waarin zijn vader – wijlen André Hazes sr. – geëerd wordt.

Dat André een zeer goede band had met zijn vader, is alom geweten. De relatie met zijn moeder, Rachel Hazes, daarentegen is een eerder hobbelig parcours. De twee zijn dan ook verwikkeld in een rechtszaak rond de erfenis van vader André.

Gelukkig kan de jonge zanger steeds terecht bij zijn steun en toeverlaat, zijn neef Djarno Hofland. Die werd deze week 30 en dat wou André niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

“We zijn al 29 jaar beste vrienden en al zeven jaar de grappigste, trouwste en fijnste collega’s. En je bent vandaag alweer 30 jaar geworden. Jij en ik broertje”, schrijft André op zijn Instagrampagina.

Djarno is niet enkel de neef van André, maar neemt ook de honneurs waar als tourmanager. De twee zijn dan ook geregeld samen op stap. “Voor altijd broer!”, reageert Djarno liefdevol op de post van André.