André Hazes haalt snoeihard uit naar Monique Westenberg in vermeende brief aan Sarah van Soelen

door: LHX
André Hazes Jr
Afbeelding bron: Photonews

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer is zoals gewoonlijk helemaal op de hoogte van wat er zich afspeelt in de entourage van André Hazes. Deze week kreeg ze een wel héél bijzondere brief in de brievenbus.

De brief is – hoewel daar geen bewijs voor is – geschreven door André Hazes en gericht aan zijn ex-vriendin Sarah van Soelen. Het zou de brief zijn waarmee hij hun relatie beëindigde.

Hij drukt onder meer zijn dankbaarheid uit aan Sarah en legt uit dat hij zich wil focussen op zijn carrière en daardoor niet aan haar verwachtingen zal kunnen voldoen. De passage die echter het meest in het oog springt, is die waarin hij het heeft over Monique Westenberg.

“De laatste zeven jaar heb ik een relatie gehad met iemand die mij en de wereld om mij heen bewust klein hield”, schrijft hij. “Die mij dusdanig heeft gemanipuleerd dat ik bijna vier jaar niet met mijn moeder en zus sprak en dat ik op een veel te jonge leeftijd vader werd, terwijl ik zelf nog een kind was.”

“Maar wist ik veel. Ik was jong, mijn wereld zo klein gemaakt dat ik eigenlijk geen eigen wereld meer had, alleen die van haar. Ik moest dus rekening houden met haar gevoelens en geluk. Als ik haar kwijt zou raken, had ik helemaal niks meer.”

Yvonne Coldeweijer vermoedt dat het ofwel Sarah is, ofwel Andrés moeder Rachel die de brief naar haar gestuurd heeft. De twee zouden immers met plezier Monique in een slecht daglicht stellen...