Bracht Rachel Hazes de schokkende brief aan Sarah van Soelen naar buiten? Ze geeft zelf antwoord

door: LHX
Rachel Hazes in 'Kleine Jongen'
Afbeelding bron: VTM

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer maakte onlangs bekend wat er in de brief stond waarmee André Hazes zijn relatie met Sarah van Soelen beëindigde. Die werd anoniem naar haar opgestuurd.

Yvonne Coldeweijer was erg verbaasd toen ze de brief in haar brievenbus vond, en vermoedde meteen dat Sarah van Soelen hem naar haar had gestuurd. Niet veel later bedacht ze zich echter: volgens haar is het Andrés moeder Rachel Hazes die wilde dat de inhoud ervan onthuld werd.

Van haar spionnen heeft ze namelijk gehoord dat André het contact met Rachel volledig heeft verbroken. Dat zou inderdaad kunnen betekenen dat zij de schuldige is.

Toch ontkent Rachel in alle talen. "Jeetje, ik dacht dat we nu alle leugens wel hadden gehad, maar het kan blijkbaar altijd erger!", schrijft ze op Instagram. 

"Ik zal als moeder niet alleen altijd achter mijn zoon staan, maar ook voor en naast hem. Van een relatiebreuk is daarom geen sprake", klinkt het. "Sorry Yvonne, maar je haat naar de familie Hazes en vooral naar mij begint echt lachwekkend te worden."