Die zit! Monique Westenberg deelt gevatte steek uit aan André Hazes

door: LHX
André Hazes, Monique Westenberg en Dré
Afbeelding bron: Instagram @andrehazes

André Hazes en Monique Westenberg lijken, na een woelige periode, opnieuw een gelukkig koppel te zijn. Ondanks hun harmonieuze relatie, lijkt het erop dat de rollen in het huishoudel wel héél stereotiep verdeeld zijn.

In een video op Instagram beantwoordt André Hazes een bijzondere vraag. "Wat voor beroep was je gaan doen als je geen zanger was geweest?", luidt die.

"Dan had ik denk ik iets met koken gedaan", is zijn opvallende antwoord. "Toen ik mij school aan het verkloten was, ging ik naar een andere school en daar wilde ik een koksopleiding doen."

"Ik vind dat echt heel leuk, alleen... Ik kan het niet", moet hij wel bekennen. "Maar als ik daar meer tijd voor had gehad, had ik dat denk ik gedaan."

Voor Monique Westenberg is het waarschijnlijk best een verrassend fragment om te zien. Zij weet immers als geen ander dat André niet bepaald een keukenprins is. "Zoooo!", reageert ze. "Morgen ben jij aan de beurt dus, hé..."

"Jaaaa, met een filmpje als bewijs", vinden Andrés volgers. "Groot gelijk, laat hem maar proberen." "Dat wordt Chinees."