Douwe Bob doet pikante bekentenis over hem en Gerard Joling

door: ASX
Douwe Bob
Afbeelding bron: Instagram @douwebob

Bij onze Noorderburen is ‘The Masked Singer’ inmiddels aan het vijfde seizoen toe. In de aflevering van gisteravond werd het personage ‘De Magiër’ onthuld.

In het indrukwekkende pak bleek niemand minder dan Songfestivalkandidaat Douwe Bob verscholen te zitten. Douwe schopte het tot de halve finale, maar moet nu het strijdtoneel verlaten.

Na de ontmaskering richtte de Nederlandse zanger zich tot panellid Gerard Joling, over wie hij een pikante onthulling deed. “Ik heb ooit nog gezoend met Gerard”, bekende Douwe. “Oja, dat was in Bolle Jan”, bevestigde Gerard Joling.

De zanger die Nederland in 2016 vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival stak nooit onder stoelen of banken dat hij zowel van mannen als vrouwen houdt. “Ik ben behoorlijk biseksueel”, klonk het toen in een interview met OUTtv.

De opnames van ‘The Masked Singer’ dateren al van een tijdje geleden. De zanger verbleef tot voor kort in een ontwenningskliniek voor zijn alcoholverslaving. Intussen gaat het alweer een stuk beter met de zanger, sinds eergisteren is Douwe opnieuw thuis.